fbpx

BACKUP SOM TJÄNST – BAAS

BaaS – Vi skyddar dig och ditt företag mot säkerhetshot, virusangrepp och filer som tas bort av misstag.

Comdate Cloud Backup, eller backup som tjänst (BaaS)

Idag är backup mer eller mindre en självklarhet, däremot kanske inte tiden räcker till. Med backup som tjänst behöver ni inte bry er om att ta egen backup, vi gör det åt er. Oavsett om ni vill ta backup av en dator, en server eller hela er miljö så löser vi det.

Med vår tjänst Cloud Backup kan vi erbjuda backup av datorer och servrar på ett mycket enkelt sätt, första backupen påbörjas inom 20 minuter. Ni väljer själva vad som ska ingå och hur ofta backup ska tas. Om ni vill kommer ni åt att hantera er backup via en webbportal, men vi sköter gärna er backup åt er. Vi erbjuder en attraktiv prismodell som gör det möjligt att inkludera allt ni vill ta backup på, något som ofta varit väldigt dyrt med andra leverantörer.

Om ni vill ta backup av hela er virtuella miljö kan vi hjälpa er även med det. Veeam Backup and Recovery är en fantastisk programvara för backup av hela er virtuella miljö och stödjer både VMware och Hyper-V och tar backup av alla virtuella maskiner oavsett operativsystem. Dessutom är den application aware, vilket innebär att ni får korrekta backuper av Exchange, Microsoft SQL Server, Oracle databaser mm. Vi hjälper er gärna säkerställa att ni följer den rekommenderade 3-2-1-regeln. 3 datakopior, 2 olika medier och 1 kopia utanför företagets egna lokaler. Vi kan leverera hela lösningen eller stegvis, det väljer ni själva.

Om ni använder Office 365 kan vi även hjälpa er med backup, läs mer på sidan Backup av Office 365.

Kontakta oss så berättar vi mer om vår prismodell.

Ola Berglund

Ola Berglund

Säljare

LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.