AKTUELLA REKRYTERINGAR

JOBBA HÄR

Här hittar du information om alla våra aktuella rekryteringar

JOBBA HOS OSS

ComDaTe är ett familjeägt teknikbolag som alltid ligger i teknikens framkant och med god service skapar effektiva lösningar inom larm, tele och datakommunikation.
Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 1940-talet. ComDaTe är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och är alltid på jakt efter duktiga personer till vårt företag. Så tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@comdate.se och berätta lite mer om dig själv, även om vi inte har någon tjänst ledig för tillfället!

LEDIGA TJÄNSTER:

Vi söker erfarna larmtekniker i Luleå

Vi söker nu erfarna larmtekniker som vill jobba med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakningssystem. Läs mer om tjänsten här.

läs mer

Comdate Access söker nätverkskonsulter till Malmö/Lund-regionen.

Vi ser ett stort behov av arbetskraft inom nätverkssektionen de kommande åren och söker nu en eller flera nätverkskonsulter till Malmö och/eller Lund. Vi söker framförallt erfarna nätverkskonsulter, men vill även hitta dig som är intresserad av att lära dig yrket. Läs mer och ansök här!

läs mer

Vi söker säljare till IT-avdelningen

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi en säljare till vår IT-avdelning som vill vara med på vår resa framåt. Läs mer här.

läs mer

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.