AKTUELLA REKRYTERINGAR

JOBBA HÄR

Här hittar du information om alla våra aktuella rekryteringar

JOBBA HOS OSS

ComDaTe är ett familjeägt teknikbolag som alltid ligger i teknikens framkant och med god service skapar effektiva lösningar inom larm, tele och datakommunikation.
Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 1940-talet. ComDaTe är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och är alltid på jakt efter duktiga personer till vårt företag. Så tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@comdate.se och berätta lite mer om dig själv, även om vi inte har någon tjänst ledig för tillfället!

LEDIGA TJÄNSTER:

Säljare till Server & Lagring

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi en säljare till vår avdelning Server & Lagring som vill vara med på vår resa framåt. Läs mer här.

läs mer

Vi söker nätverkskonsulter

Vi ser ett stort behov av arbetskraft inom nätverkssektionen de kommande åren och söker nu en eller flera nätverkskonsulter till Piteå, Luleå eller Boden. Vi söker framförallt erfarna nätverkskonsulter, men vill även hitta dig som är intresserad av att lära dig yrket. Läs mer här.

läs mer

Vi söker larmtekniker

Vi ser ett stort behov av arbetskraft inom larmsektionen de kommande åren och vill hitta dig som är intresserad av att lära dig yrket genom att arbeta med det direkt tillsammans med en av våra erfarna larmtekniker, alternativt dig som redan är en erfaren larmtekniker. Läs mer och sök här.

läs mer

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.