fbpx

JOBBA PÅ COMDATE

Här hittar du information om alla våra aktuella rekryteringar

JOBBA HOS OSS

Comdate är ett familjeägt teknikbolag som alltid ligger i teknikens framkant och med god service skapar effektiva lösningar inom larm, tele och datakommunikation.
Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och är alltid på jakt efter duktiga personer till vårt företag. Så tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@comdate.se och berätta lite mer om dig själv, även om vi inte har någon tjänst ledig för tillfället!

LEDIGA TJÄNSTER:

Erfarna fibertekniker

Erfarna fibertekniker

Våra uppdrag ökar och vi behöver därför bli fler fibertekniker. Har du några års erfarenhet och är sugen på att byta jobb? Välkommen till oss!

läs mer
Seniora larmtekniker till Luleå

Seniora larmtekniker till Luleå

Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka, så vi behöver bli fler! Just nu söker vi två erfarna larmtekniker till avdelningen i Luleå. Läs mer här!

läs mer
Comdate söker projektledare till fiber

Comdate söker projektledare till fiber

Idag bygger vi fiber som aldrig förr och projekten sträcker sig genom hela övre Norrland, alltifrån installationer i bostadsområden till infrastrukturprojekt för järnvägen. Eftersom projekten ökar och vi satsar framåt söker vi nu en eller flera projektledare till fiberavdelningen.

läs mer
Vi söker en senior IT-konsult

Vi söker en senior IT-konsult

I samband med att våra uppdrag ökar behöver vi växa med ytterligare en senior IT-konsult i Piteå. Välkommen till ett personligt IT-företag.

läs mer

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.