JOBBA PÅ COMDATE

Här hittar du information om alla våra aktuella rekryteringar

JOBBA HOS OSS

Comdate är ett familjeägt teknikbolag som alltid ligger i teknikens framkant och med god service skapar effektiva lösningar inom larm, tele och datakommunikation.
Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och är alltid på jakt efter duktiga personer till vårt företag. Så tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@comdate.se och berätta lite mer om dig själv, även om vi inte har någon tjänst ledig för tillfället!

LEDIGA TJÄNSTER:

Vi söker larmtekniker till Piteå

Vi söker larmtekniker till Piteå

Vill du ha spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö? Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem.

läs mer
Vi söker säljande chef till teknikavdelningen

Vi söker säljande chef till teknikavdelningen

I rollen som säljande chef kommer du primärt arbeta med att sälja Comdates lösningar som består av switchar, brandväggar, wifi samt våra tjänster inom server & lagring. En stor del av tjänsten innebär sälj men så klart även vara ledare för teknikerna och driva och utveckla tekniksidan framåt. Låter det intressant?

läs mer

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.