AKTUELLA REKRYTERINGAR

JOBBA HÄR

Här hittar du information om alla våra aktuella rekryteringar

JOBBA HOS OSS

ComDaTe är ett familjeägt teknikbolag som alltid ligger i teknikens framkant och med god service skapar effektiva lösningar inom larm, tele och datakommunikation.
Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 1940-talet. ComDaTe är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och är alltid på jakt efter duktiga personer till vårt företag. Så tveka inte att skicka in en spontanansökan även om vi inte har någon tjänst ledig!

JUST NU SÖKER VI

Vi söker larmtekniker

Vi ser ett stort behov av arbetskraft inom larmsektionen de kommande åren och vill hitta dig som är intresserad av att lära dig yrket genom att arbeta med det direkt tillsammans med en av våra erfarna larmtekniker, alternativt dig som redan är en erfaren larmtekniker. Läs mer och sök här.

läs mer

Fibertekniker

Comdate växer och söker fler personer som vill vara med och utvecklas i vår framtida organisation. Vem söker vi? Vi ser gärna att du har arbetat med nätverksinstallationer, framförallt inom fiberinstallationer. Du bör ha grundläggande kunskaper inom IT- och...

läs mer

Blivande larmtekniker

Vi söker blivande larmtekniker till vårt härliga gäng i Luleå. Vi lär dig allt du behöver veta om brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning.

läs mer

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.