JOBBA PÅ COMDATE

Här hittar du information om alla våra aktuella rekryteringar

JOBBA HOS OSS

Comdate är ett familjeägt teknikbolag som alltid ligger i teknikens framkant och med god service skapar effektiva lösningar inom larm, tele och datakommunikation.
Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och är alltid på jakt efter duktiga personer till vårt företag. Så tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@comdate.se och berätta lite mer om dig själv, även om vi inte har någon tjänst ledig för tillfället!

LEDIGA TJÄNSTER:

Avdelningschef till larmavdelningen i Luleå

Avdelningschef till larmavdelningen i Luleå

Är du en driven ledare och lagspelare som vill vara med och ta ComDaTes Larmavdelning till nästa nivå? Comdate fortsätter satsa och söker nu en avdelningschef till Luleå. Välkommen med din ansökan.

läs mer
Vi söker flera fibertekniker till Piteå

Vi söker flera fibertekniker till Piteå

Comdate växer och söker fler personer som vill vara med och utvecklas i vår framtida organisation. Vi söker både erfarna fibertekniker och personer som är intresserade av att lära sig yrket. Är det du?

läs mer
Vi söker larmtekniker till Piteå

Vi söker larmtekniker till Piteå

Vill du ha spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö? Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem.

läs mer

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.