ETT FULLSERVICEFÖRETAG SEDAN 1989

AKTUELLT

Vi söker larmtekniker

Vi söker larmtekniker

Vi ser ett stort behov av arbetskraft inom larmsektionen de kommande åren och vill hitta dig som är intresserad av att lära dig yrket genom att arbeta med det direkt tillsammans med en av våra erfarna larmtekniker, alternativt dig som redan är en erfaren larmtekniker. Läs mer och sök här.

läs mer
ComDaTe satsar på Notifier & trådlöst brandlarm

ComDaTe satsar på Notifier & trådlöst brandlarm

ComDaTe uppdaterar brandskyddet på några av kommunens förskolor med adresserbar och trådlöst brandlarmssystem från Notifier. Båda lösningarna erbjuder effektiv och säker detektion samt en enkel och kostnadseffektiv installation då systemet kräver minimal kabelinstallation, vilket gör att verksamheten slipper påverkas negativt under en längre period. Läs mer om samarbetet här.

läs mer
Gemensamma lokaler med Nelab och J&B i Luleå

Gemensamma lokaler med Nelab och J&B i Luleå

Hösten 2017 klev Nelab Invest in som delägare i J&B Elinstallationer, så det föll sig naturligt att flytta ihop med dem i deras lokaler på Ödlegatan. Förutom fler kontor och fler härliga kollegor runt om sig, så har vi nu fått betydligt bättre lagerytor. Välkommen till vårt kontor i Luleå!

läs mer
Virtuella servrar är framtiden

Virtuella servrar är framtiden

Enligt färska uppgifter från analysfirman IDC så har nu försäljning av molnbaserad it-infrastruktur passerat intäkterna från försäljningen av traditionell it-infrastruktur med egna datahallar. Läs mer om våra nya tjänster Comdate VPS och Comdate VDC.

läs mer
VD har ordet

VD har ordet

Att det har varit ett händelserikt år med många nya affärer, projekt och roliga samarbeten är då ett som är säkert. Vi har såklart haft tuffa delar att hantera också, många har slitit hårt men vi har löst det mesta och går in i det nya året med bra känsla och...

läs mer
Fibertekniker

Fibertekniker

Comdate växer och söker fler personer som vill vara med och utvecklas i vår framtida organisation. Vem söker vi? Vi ser gärna att du har arbetat med nätverksinstallationer, framförallt inom fiberinstallationer. Du bör ha grundläggande kunskaper inom IT- och...

läs mer
Blivande larmtekniker

Blivande larmtekniker

Vi söker blivande larmtekniker till vårt härliga gäng i Luleå. Vi lär dig allt du behöver veta om brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning.

läs mer