Ett fullserviceföretag sedan 1989

Om ComDaTe

ComDaTe är regionens ledande aktör inom IT-kommunikation, larm och övervakning. Vi levererar expertkompetens och personlig service.

Om ComDaTe

ComDaTe startade i Piteå 1989 och är experter på trådlös och trådbunden kommunikation samt IT-säkerhet. Vi levererar den senaste larm- och övervakningstekniken och hjälper till med allt från installation till drift, service och support. Våra 30 medarbetare servar kunder i hela Sverige från kontor i Stockholm, Luleå och Piteå.

ComDaTe är en del av Nelabkoncernens fyra helägda bolag (Nelab, ComDaTe, Meriko och Doorsystem) som tillsammans har ett komplett erbjudande inom el, hiss, vitvaror, IT-kommunikation, larm och övervakning. Koncernen har cirka 85 medarbetare, omsätter 150 Mkr och innehar högsta (AAA) kreditvärdighet.

Jobba hos oss

Vi utvecklas ständigt är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta människor. Mer information om rekryteringar och kontaktuppgifter hittar du här.

Kvalitets- och miljöarbete

ComDaTe jobbar aktivt med miljö och kvalitetsarbete och innehar alla, för verksamheten nödvändiga certifikat och licenser. Utöver våra egna miljöprogram jobbar vi aktivt för att våra kunder ska nå sina miljömål. Läs mer här.

Sponsring

För dig som vill ansöka om sponsring har vi två beslutsperioder varje år. Läs mer och gör din ansökan här.

"Vi värnar alltid om säkrast möjliga drift för kunder i hela landet"

Jens Bergman, Avdelningschef, WiFi & IT-säkerhet

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster och produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Fill 58Created with Sketch. 0911 - 23 23 23 Fill 59Created with Sketch. info@comdate.se