fbpx

PASSERSYSTEM

Vi erbjuder ett brett utbud av passersystem till företag och offentliga verksamheter. Vi levererar trygga, kundanpassade lösningar som är enkla att använda och administrera.

Passersystem är ett utmärkt alternativ till nyckelbaserade lösningar. Fördelarna är många i form av kostnadsbesparingar, ökad säkerhet, förenklad larmstyrning och mobil användbarhet.

 Tillsammans med ledande märken inom passerkontroll skapar vi genomtänkta och funktionella lösningar. Vi är fristående och rekommenderar alltid de mest effektiva lösningarna och produkterna.

 Att ha kontroll över behörigheten till sin fastighet är grundläggande. Med våra passersystem skapas lösningar för fastigheter och hyresgäster, till exempel bokningssystem och porttelefoner.

 Comdate är återförsäljare av porttelefoner som baseras på IP-telefoni vilket innebär att samtalen sker över datanätverk med internetprotkoll. Vi använder oss vanligen av VoIP (Voice over IP) och SIP (Session Initiation Protocol). Porttelefonin kan integreras i passagesystem eller vara fristående, alltid med möjlighet att ansluta kameror.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Magnus Olofsson Comdate Larm Piteå

Magnus Olofsson, Säljare Piteå

Larm & Säkerhet

Magnus Olofsson, Säljare Piteå

Larm & Säkerhet

LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.