fbpx

DIGITAL GRANNSAMVERKAN

Anslut din bostadsrättsförening eller flerfamiljshus till våra uppkopplade brandvarnare, vattensensorer, inbrotts- och trygghetslarm. Skapar trygghet och färre skador.

Så blir du tryggare hemma med ett uppkopplat larmsystem 

Att drabbas av en vattenskada eller brand är ett orosmoln för de flesta av oss. Förutom att det riskerar att kosta liv, så kostar det pengar och kan ta lång tid att åtgärda. Om det dessutom sker i ett flerfamiljshus kan skadan bli ännu större för fler personer. Och förstås även mer kostsamt att reparera.

Förebygg innan olyckan är framme

De allra flesta bostadsrättsföreningar gör regelbundna genomgångar av fastigheterna vilket är viktigt för den långsiktighet som behövs finnas med för varje byggnad och hus. När det gäller de boende är det förstås svårare att veta om rätt kunskap för säkerhet finns, även om vi människor gör så gott vi förmår. Därför är ny teknik till stor hjälp för både de boende och bostadsrättsföreningar.

Bli en del av Sveriges viktigaste trygghetsnätverk

Med appen från Safeland kan vi erbjuda en helhetslösning för bostadsrätter, flerfamiljshus och hela kvarter. Digital grannsamverkan är effektivt och enkelt, men framförallt säkert.

Brandsamverkan

Nya generationens brandskydd är baserat på smarta brandvarnare och på grannsamverkan. Genom snabb information kan liv och fastigheten räddas. I Safeland-appen får de boende automatiskt ett larm om brandvarnaren hos grannen löser ut.

Så här nöjda är brf Södra Hamn i Piteå med sina uppkopplade fukt- och brandlarm.

Vill du veta mer? Kontakta oss för information eller offert.

Magnus Olofsson Comdate Larm Piteå

Magnus Olofsson, Säljare Piteå

Larm & Säkerhet

Magnus Olofsson, Säljare Piteå

Larm & Säkerhet

LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.