fbpx

SUPPORT & DRIFT

 

 

 

Comdate – En erfaren partner inom support & drift samt övervakning och felsökning av nätverk.

Support och drift är en väldigt viktig tjänst hos oss, eller hur menar vi med det? Jo, därför vi jobbar dagligen med säkerheten för att hänga med i alla nyheter och uppdateringar. Vår övervakningsplattform ger en proaktiv övervakning som kan jämföras med ett antivirus och avhjälper i många fall fel innan användarna själva upptäcker dem. Därför har vi har självklart en egen helpdesk inhouse.  Den fungerar i princip som en kommunikationsoperatör till kunder med egna stadsnät. Om detta inte räcker till kan ni få extra support.

Vi är en relativt erfaren och stabil partner inom övervakning och felsökning av nätverk. Hos oss på Comdate vill vi helst fungera som en helhetsleverantör för hela IT-miljön eller någon som alltid finns där när det behövs. Man kan säga att vi tar hand om allt från början till slut, allt från till exempel kabeldragning och installation till liknande produkter som färdiga IT-tjänster.

Support via loggsystem

Därför kan vi tack vare våra moderna loggsystem sparas kritisk eller viktig information. Detta ligger som grund för önskvärda justeringar och rapporter. Frågan är om flera andra aktörer erbjuder alla sina produkter som tjänst? Knappast, detta skulle vi säga ger en trygghet och budgeterar bland annat kostnad eller andra utgifter.

Bland våra avtalskunder finns både stora och relativt små aktörer inom offentlig och privat sektor. Till exempel skolor eller större företag. I våra säkerhetstjänster finner du bland annat full support på nätverk. Utöver detta har vi beredskap dygnet runt året runt. Detta för ni ska kunna känna er trygga samt skyddade, därför ser vi det som vårt fulla ansvar att jobba efter liknande säkerhetslösningar. Lösningar som uppfattas stabila och kan ge ett lugn till våra partners.

Om säkerheten brister hos er? Ja, då erbjuder vi allt från spamfilter, nätverksövervakning, kommunikationsoperatörstjänster (KO-tjänster) till loggningstjänster i era nätverk. Allt detta är viktiga komponenter när man jobbar inom säkerhet alternativt IT-skydd.

Angående lokal nära support så när du ringer till oss eller om du vill ha tag i någon som ska hjälpa dig? Då kommer du alltid fram till en av våra utbildade tekniker. Det borgar för hög kunskapsnivå likaså god känsla redan vid första samtalet. Därför är vi och vill vara i framkanten för teknik och säkerhet därför är vi en trygg samarbetspartner man kan lita på.

 

Vill du veta mer om hur vår drift & support fungerar?

Kontakta Jens Bergman hos oss så hjälper han dig!

 

Jens Bergman

Jens Bergman

Avdelningschef IT & Teknik

LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.