fbpx

IT-SÄKERHET

ComDaTe är en erfaren partner inom IT-säkerhet och erbjuder allt från brandväggar, antivirus och trafikövervakning till heltäckande nätverksskydd.

Varje system som är ansluten till Internet hos varje hem, myndighet, företag eller organisation är föremål till försök av aktörer att stjäla data eller utnyttja systemen. Datasäkerhet är ett teknikområde som blir alltmer viktigt för hemmadatorer och företag eftersom vi använder fler och fler cloudlösningar. Tyvärr är många av hoten svåra att upptäcka och de ökar dessutom i omfattning i takt med att vi använder flera olika datorer och hårdvara för att nå informationen.

Syftet med dataskydd är att säkra upp information och egendom från stöld, virus, identitetsstöld, maskar, nätfiske, trojaner, datavirus, bruteforce attacker, spionprogram, botnets, avlyssning, naturkatastrofer och andra risker – samtidigt som man vill att information ska vara tillgänglig för användarna.

Med ComDaTe får du en säker IT-tillvaro med hjälp av antivirus, mailtvätt (SPAM), webbfilter, applikationsfilter och spamfilter. Vi kan NGFW/UTM* (automatiserad övervakning och aktiv blockering av skadlig kod) och står till tjänst med utbildningar och serviceavtal.

Genom åren har vi levererat och installerat mer än 500 brandväggar, allt från mindre enheter till Enterpriselösningar med mer än 25 000 användare.

Vi är certifierade hos ett flertal leverantörer och Fortinet är vårt huvudmärke inom brandväggar. ComDaTe levererar IT-säkerhet och support till både stora och små kunder inom offentlig och privat sektor. Bland våra kunder finns bland andra Luleå kommun, COOP och Försvarsmakten.

* Next generation firewall / Unified threat management

Vill du veta mer om IT-säkerhet?

Kontakta Jens Bergman så berättar han mer.

Jens Bergman, Avdelningschef

Jens Bergman, Avdelningschef

IT & Teknik

LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.