VI LÖSER DITT FÖRETAGS TOTALA KOMMUNIKATION

COMDATE ACCESS

EN PARTNER FÖR ALL KOMMUNIKATION

Har ni stort kommunikationsbehov men ont om tid och kunskap att lägga ner på de tekniska lösningarna och kontakter med många olika leverantörer? Hos ComDaTe Access får ni en samarbetspartner för företagets totala kommunikation.

Ett smart kommunikationspaket

Oavsett om det handlar om ett mindre företag med verksamhet på ett ställe eller ett större med ett eller flera kontor, så har vi en totallösning att erbjuda. Med utgångspunkt från vår mångåriga erfarenhet och stort personligt engagemang hittar vi en lösning där det exempelvis ingår bredbandsaccess, datakommunikation, drifts- och telefonitjänster som växellösningar med mera. Via våra avtal med alla stora leverantörer säkerställer vi att både funktionen och kostnaden blir den rätta.

Helt anpassat efter era behov

Varje lösning anpassas efter den enskilda kundens behov och önskningar. Tack vare vår expertis inom de olika områdena kan vi alltid ta fram en anpassad lösning som uppfyller både dagens krav och är förberedd för morgondagens.

Lokalt och globalt

Vi erbjuder tjänster både nationellt och internationellt tillsammans med ledande operatörer. ComDaTe Access AB har eget SIP Interconnect.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Alexander Brändefors

Alexander Brändefors

VD, Comdate Access

010-177 11 00
073-534 57 00
ab@comdate.se

LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.