fbpx

COMDATE ACCESS

Vår tjänst utmärker sig bland konkurrenter och Comdate Access är något vi är stolta över.

 

EN PARTNER FÖR ALL KOMMUNIKATION  

Har ni stort kommunikationsbehov men ont om tid och kunskap att lägga ner på de tekniska lösningarna och kontakter med många olika leverantörer? Hos Comdate Access får ni en samarbetspartner för företagets totala kommunikation. 

Ett smart kommunikationspaket

Oavsett om det handlar om ett mindre företag med verksamhet på ett ställe eller ett större med ett eller flera kontor, så har vi en totallösning att erbjuda. Med utgångspunkt från vår mångåriga erfarenhet och stort personligt engagemang hittar vi en lösning där det exempelvis ingår bredbandsaccess, datakommunikation, drifts- och telefonitjänster som växellösningar med mera. Via  avtal med alla stora leverantörer säkerställer vi att både funktionen och kostnaden blir den rätta.

Helt anpassat efter era behov

Varje lösning anpassas efter den enskilda kundens behov och önskningar. Tack vare vår expertis inom de olika områdena kan vi alltid ta fram en anpassad lösning som uppfyller både dagens krav och är förberedd för morgondagens. Lokalt och globalt – Vi erbjuder tjänster både nationellt och internationellt tillsammans med ledande operatörer. Vi har eget SIP Interconnect.

Vi är ett företag där fokus alltid är att leverera det absolut bästa resultat vi kan hjälpa er till, med oss får ni en samarbetspartner som alltid går hela vägen för att vi tillsammans ska nå det högt uppsatta målen vi sätter för verksamheten.

Alexander Brändefors

Alexander Brändefors

VD, Comdate Access

LEVERANTÖRER & SAMARBETSPARTNERS

Kontakta oss idag för mer information eller konsultation.