fbpx

Vi söker

larmtekniker

ComDaTe Piteå expanderar och behöver därför bli fler. Har du kompetens inom säkerhetsbranschen och är ute efter ett givande och trevligt jobb? Då har du hittat rätt! Vi är ett expansivt och modernt larm- och säkerhetsföretag som alltid strävar efter att uppfylla våra kunders önskemål genom att tillmötesgå deras behov tillsammans med den senaste teknologin.

Tack vare att vi har landat ett antal stora jobb är vi nu på jakt efter dig som vill bli en del av vårt fantastiska team som larmtekniker på vårt kontor i Piteå.

VEM SÖKER VI?

Som larmtekniker kommer du att arbeta med installation, driftsättning och service av våra säkerhetssystem.

Vi är stolta över vårt kompetenta team av experter inom larm och säkerhet, och som en del av ComDaTe kommer du att vara en viktig pusselbit i vår framgång. Vi tror på att ständigt utvecklas och förbättras, och därför kommer vi att komplettera dina befintliga kunskaper med den rätta utbildningen, så att du kan leverera effektiva och innovativa lösningar till våra kunder. Vi är inte nöjda med att bara erbjuda bra helhetslösningar – vi strävar alltid efter att leverera det allra bästa! Därför söker vi dig som är noggrann, effektiv och har förmågan att leverera kvalitet både för våra kunder och för oss som arbetsgivare.

Oavsett om du är självgående och redan har erfarenhet inom larmteknik, eller om du är en nyutbildad talang med en stark vilja att lära och utvecklas, så är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi tror på att ge våra anställda möjligheten att växa och utveckla sin karriär hos oss, och vi ser fram emot att stötta dig i att lära dig nya färdigheter och ta på dig högre ansvarsområden.

VAD FÅR DU?

Som anställd på ComDaTe ingår du i ett team där vi är mån om dig som anställd. Du kommer till ett roligt och kreativt gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar. Du har ett fritt arbete och styr din dag själv, vilket vi hoppas motiverar dig till att ta fram ditt yttersta.

Förutom en stimulerande arbetsplats erbjuds du förmånliga personalerbjudanden, trevliga personalevenemang, traditionell fredagsfika, månatliga våffelonsdagar, generösa träningsmöjligheter, årlig hälsoundersökning och mycket annat.

KRAV:

  • Relevant utbildning inom svagström eller nätverksteknik, exempelvis gymnasieexamen inom el-och energiprogrammet
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort manuell
  • Straffri (utdrag ur brottsregistret krävs vid anställning)

OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetsomfattning: Heltid
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt
Jesper Fjällström, avdelningschef Larm & Säkerhet
jesper.fjellstrom@comdate.se
070-693 58 00

SÖK JOBBET

Skicka din ansökan till Jesper Fjällström jesper.fjellstrom@comdate.se

OM FÖRETAGET:

Comdate är ett familjeägt teknikbolag som alltid ligger i teknikens framkant och med god service skapar effektiva lösningar inom larm, tele och datakommunikation.

Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov.