fbpx

Vi söker en

nätverkstekniker

Är du duktig på nätverk och tycker om att arbeta lösningsorienterat? Håller du dig uppdaterad inom det allra senaste inom ditt område? Comdate ger dig frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsplats!

Arbetsuppgifter

I rollen som nätverkskonsult består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av installation och implementering av nätverksinfrastruktur, säkerhetslösningar och kommunikationsprodukter ute hos kund. Du arbetar därtill nära kunder där du supporterar genom felsökning och problemlösning. Vidare arbetar du med konfigurering av nätverk, brandväggar, switchar och WiFi. Vi lägger en stor vikt vid att du är tillgänglig och lösningsorienterad gentemot kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Arbetslivserfarenhet och god kunskap om nätverk och kommunikationstjänster
• B-körkort
• God kunskap i svenska och engelska, tal och skrift
• Meriterande med Fortinet certifikat alt. Huawei certifikat
• Meriterande med kunskap inom Software defined networks (SDN, VMware (NSX), och Microsoft 365

I rollen som nätverkskonsult ser vi att du är en person med ett stort tekniskt intresse. Du är uppdaterad inom området, är nyfiken och vill gärna utvecklas i takt med branschen. Vidare driver du dina arbetsuppgifter framåt på ett självgående sätt, du strävar efter att ge god service och har en förmåga att förstå lösa kunders behov och arbeta lösningsorienterad. Du är serviceinriktad mot kunder men även gentemot kollegor där ni vid behov stöttar varandra över arbetsområdena. Vidare är du strukturerad och trivs med frihet under ansvar.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Piteå
Lön: Enligt överenskommelse

Denna rekrytering hanteras av Bravura, men du anställs av oss. Klicka här för att göra din ansökan. 

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta Bravuras kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Comdate är regionens ledande aktör inom IT-kommunikation, larm och övervakning. De levererar expertkompetens och personlig service. Comdate startade i Piteå 1991 och är experter på trådlös och trådbunden kommunikation samt IT-säkerhet. De levererar den senaste larm- och övervakningstekniken och hjälper till med allt från installation till drift, service och support. Företagets drygt 45 medarbetare servar och hjälper kunder i hela Sverige från kontor i Stockholm, Luleå och Piteå.

Comdate är en del av Nelabkoncernens fyra helägda bolag (Nelab, Nelab Hiss, Elon och Comdate) som tillsammans har ett komplett erbjudande inom el, hiss, vitvaror, IT-kommunikation, larm och övervakning. Koncernen har cirka 200 medarbetare, omsätter 400 Mkr och innehar högsta (AAA) kreditvärdighet.