fbpx

Vi söker lösningsorienterade

Tekniker inom larm och brandlarm

Är du tekniskt intresserad och gillar att lösa problem av teknisk karaktär? Till säkerhetsavdelningen söker vi erfarna tekniker inom larm och brandlarm samt dig som vill lära dig yrket.

Tjänsten utgår från Piteå och du kommer i huvudsak att arbeta med:

Installationer, driftsättning och service av våra olika säkerhetssystem (brandlarm, passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning mm). Det viktigaste är dock inte din bakgrund och erfarenhet av larmsystem, utan att du är tekniskt lagd och engagerad i din yrkesroll. Med ett stort intresse och nyfikenhet till att lära sig något nytt kommer man långt!

Vad krävs?

  • Godkända utgångsbetyg från gymnasium eller YH-utbildning (el, energi, teknik eller liknande) eller så har du tillskansat dig erfarenhet från annat håll
  • B-Körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift 
  • Genomförd och godkänd kontroll hos Rikspolisstyrelsen innan anställningsavtal skrivs

Vad kan vi erbjuda?
På Comdate har vi högt i tak och roligt på jobbet. Vi är ett tajt gäng inom säkerhetsavdelningen där vi hjälps åt att nå våra gemensamt satta mål. Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat i branschen i många år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Hos oss har du goda möjligheter att göra det genom att jobba tillsammans med olika kollegor med stor bredd i erfarenhet och kompetens. När du börjar ger vi dig en intern utbildning inom ditt ansvarsområde. 

På Comdate har ålder, kön, etnicitet, sexuell läggning, funktionsvariation eller religion heller inget med kompetens att göra. Vi vill helt enkelt ha bra människor omkring oss. Vi vill även att alla som arbetar på Comdate ska må bra, både på jobbet och på fritiden. Därför erbjuder vi tex hälsoundersökningar, gruppaktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan via e-post till jesper.fjellstrom@comdate.se. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Jesper Fjellström, 070-693 58 00.

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Varmt välkommen med din ansökan. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra gäng som har roligt både under och utanför arbetstid!

Om Comdate
Sedan 1991 har vi hjälpt kunder med IT-kommunikation och säkerhet över hela landet. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med lås,- larm & säkerhetssystem, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer. Huvudkontoret ligger i Piteå och vi ägs av Nelab Invest AB, moderbolaget till en privatägd koncern med 75-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr.