fbpx

Sök dig till framtidsyrket

FIBERTEKNIKER

Vill du bli en del av ett team med hög kompetens, där arbetsdagarna är omväxlande och du får stor inverkan på ditt arbete? Då har vi tjänsten för dig. Comdates fiberuppdrag ökar och nu söker vi flera personer som vill vara med och utvecklas i vår framtida organisation.

Vi söker en eller flera självgående fibertekniker med några års erfarenhet av yrket. Vi söker även dig som är tekniskt intresserad och vill lära dig detta framtidsyrke.

Om arbetet
Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför arbetsuppgifter som fastighetsinstallation, fibersvetsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning, dokumentation mm. Vissa dagar arbetar du utomhus och vissa dagar sitter du inne i bilen och svetsar fiber. Du har daglig kontakt med projektledare, kollegor och kunder.

Som person är du utåtriktad och positiv och du trivs med att jobba både enskilt och tillsammans med andra.

Krav:

  • B-körkort
  • Kunna arbeta på annan ort
  • Några års erfarenhet av yrket 

Meriterande om du är/har:

  • Certifierad inom Robust Fiber
  • Certifierad Fibertekniker (CFT)
  • SOS-PL Utbildning
  • BE-Körkort

Vad vi kan erbjuda dig
Comdate är ett stabilt företag med siktet inställt på framtiden. Vårt arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Här erbjuder vi dig en positiv arbetsplats med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. För rätt person finns det goda karriärmöjligheter och du kommer bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling. Du kommer ha frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor kommer ni ha ett roligt och spännande jobb.

För dig som vill lära dig yrket gör vi internutbildningar och du utbildas även inom certifieringarna Robust Fiber som är en kvalitetsstämpel för oss som företag och för våra kunder.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Månadslön, individuell lönesättning
Startdatum: Enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Piteå (jobb på annan ort förekommer)

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta Björn Grahn på 070-378 41 84.

Ansökan
Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till bjorn.grahn@comdate.se. Obs! Urval sker löpande och tillsättning sker direkt vi hittar rätt personer, så vänta inte med din ansökan om du är intresserad. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Välkommen!

Om Comdate
ComDaTe är en erfaren aktör inom installation och service av larm, fiber, övervakning och IT-kommunikation. Vi verkar rikstäckande med wifi, fiber, nätverk, server & lagring, IT-säkerhet men även en säkerhetsavdelning med inbrottslarm, brandlarm, gassläck och låssystem. Huvudkontoret ligger i Piteå och vi ingår i Nelab-koncernen med Nelab Invest AB som moderbolag. Bolagen verkar inom 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr. På Comdates kontor i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer.