fbpx

Är du vår nästa projektledare inom

Fiber & nätverk?

Vill du jobba inom ett av Sveriges just nu hetaste områden? Idag bygger vi fiber som aldrig förr och projekten sträcker sig genom hela övre Norrland, alltifrån installationer i bostadsområden till stora infrastrukturprojekt. Eftersom projekten ökar och vi satsar framåt behöver vi nu öka personalstyrkan ytterligare. Just nu söker vi en driven projektledare till fiberavdelningen.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare ska du kunna förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar. Du arbetar bland annat med:

 •     Leda, fördela och engagera medarbetare
 •     Bevara och utveckla kundrelationer
 •     Ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
 •     Inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 •     Kontinuerliga förbättringsarbeten

Tillsammans med dina kollegor i gruppen, skapar ni goda resultat för kunderna och projekten.

Vem är du?
Struktur, driv samt erfarenhet av projektledning är något som beskriver dig. Kunskap om fiber är önskvärt men inget krav, utan störst vikt kommer vi lägga vid dina personliga egenskaper. 

Önskvärt/meriterande:

 •     Entreprenadjuridik 
 •     BAS-P, BAS-U
 •     Erfarenhet av fibernät 
 •     Markentreprenad
 •     Robust fiber certifiering
 •     Om du har arbetat hos ett entreprenadföretag med fiberteknik eller byggledning på den svenska marknaden samt kompetens/förståelse kring Allmänna Bestämmelser för Byggnads, Anläggnings och Installationsarbeten.

Krav:
B-körkort
Behärskar svenska väl både i tal och skrift

Vad vi kan erbjuda dig
Comdate är ett stabilt företag med siktet inställt på framtiden. Vårt arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Här erbjuder vi dig en positiv arbetsplats med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling. Du kommer ha frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor kommer ni ha ett roligt och utvecklande jobb.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Piteå (resor förekommer)

Har du frågor eller funderingar kan du höra av dig till Björn Grahn 070-378 41 84bjorn.grahn@comdate.se.

Ansökan
Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till bjorn.grahn@comdate.se. Obs! Urval sker löpande och tillsättning sker direkt vi hittar rätt person, så vänta inte med din ansökan om du är intresserad, dock senast 12 februari. Välkommen!

Om Comdate
Sedan 1991 har vi hjälpt kunder med IT-kommunikation och säkerhet över hela landet. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med lås,- larm & säkerhetssystem, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer. Huvudkontoret ligger i Piteå och vi ägs av Nelab Invest AB, moderbolaget till en privatägd koncern med 75-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter ca 300 Mkr.