fbpx

Comdate välkomnar Björn Grahn som ny avdelningschef till

Fiber & Nätverk

Från och med 1 februari får Comdate Fiber & Nätverk ny avdelningschef. Björn Grahn tar över efter Jens Bergman som drivit både Fiber samt IT-avdelningen de senaste 30 åren. Förändringen möjliggör att de kan fokusera fullt ut på respektive affärsområde. 

Björn började som projektledare hos oss för lite mer än ett år sedan och blev väldigt fort en drivande kraft för avdelningen. Att han nu får driva den själv med sin långa erfarenhet och ett tydligare kundfokus känns riktigt bra. För egen del kan jag istället fokusera på utvecklingen av IT-avdelningen, säger Jens Bergman.

Comdate Fiber & Nätverk består idag av två projektledare och ca 20st fibertekniker med projekt som sträcker sig över hela landet, men framförallt norra Norrland med alltifrån fiberinstallationer i bostadsområden till stora infrastrukturprojekt. 

Vi är idag stora på fiber- och nätverksinstallationer och har vuxit mycket sista åren. Ambitionen framåt är att utveckla vår organisation och processer ännu mer så att vi blir ännu attraktivare för våra kunder och medarbetare. Vi behöver växa och öka vår tillgänglighet för att tillmötesgå marknadens allt större efterfrågan på våra tjänster, och det här är ett led i den processen, säger Björn Grahn.