fbpx

Vi söker en erfaren konsult till

server & lagring

IT-avdelningen består av Fiber, IT-kommunikation samt server och lagring. Nu söker vi dig som har flerårig erfarenhet av yrket för våra tjänster inom server och lagring.

ComDaTe erbjuder spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö med bra möjlighet till utveckling. Vi behöver dig som är välbalanserad mellan det tekniska och det sociala. Eftersom det kan vara tvära kast mellan våra uppdrag så behöver du vara positiv och tycka om förändringar. Viktigt är också att du är en person som passar bra i gruppen, oavsett ålder, kön eller etnicitet. Du blir anställd i en koncern med framtidstro och korta beslutssteg.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter blir installation, felsökning, drift och underhåll av virtuella miljöer och molntjänster. Då vi är molntjänstleverantör handlar det både om utveckling av våra tjänster samt hantera kundernas miljöer. Som en del av detta förekommer även felsökning och underhåll av nätverk.

Kvalifikationer
Serviceinriktad – du prioriterar kundnöjdhet och kan på eget initiativ lösa kundens problem.
Resultatorienterad – du arbetar uthålligt och anpassar dig för att hantera svårigheter och uppnå mål.
Problemlösare – du analyserar situationer och kan identifiera effektiva lösningar.
Kommunikativ – du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Du har erfarenhet av virtualisering (VMware och HyperV), lagringslösningar och backupsystem (te.x. Veeam). Du har ett personligt intresse för teknik och är nyfiken på att lära dig nya saker.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort B

Meriterande:
Microsoft 365 (migreringar, administrativt arbete och liknande)
Erfarenhet av projektledning och kundinföranden
Certifierad för VMware, Microsoft och Veeam

Vad ComDaTe kan erbjuda dig
Vår tanke är att du kommer att fasas in i ditt eget ansvarsområde där du på ett fritt sätt löser dina egna arbetsuppgifter, men att du också kommer att ha delansvar i dina kollegors områden då vi är ett litet team. Du kommer att ingå i vår teknikgrupp där vi tillsammans är delaktiga och engagerade i våra arbetsmetoder och vår utveckling. Ingen dag är lik den andra, du kan ha en uppgift på morgonen och en annan på eftermiddagen. Vi uppmuntrar egna förslag till utveckling och förbättring och att det ska finnas utrymme för egna ideér. Hos oss behöver du inte kunna allt men du har ett starkt driv och vill jobba i en organisation som oss.

Villkor
Omfattning: Heltid, beredskap kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Tjänstgöringsort: Piteå men även remote

Kontaktperson:
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jens Bergman, 0911-23 23 37, jens.bergman@comdate.se

Ansökan:
Skickas till jens.bergman@comdate.se senast 22 maj 2022. 

Varmt välkommen med din ansökan. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra gäng som har roligt både under och utanför arbetstid!

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Om Comdate
Comdate är ett familjeägt teknikbolag som skapar effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i Nelab-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa, säkra och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov. Vi verkar rikstäckande.