fbpx

Välkommen till Comdate

Martin Ajnefelt

Vi välkomnar Martin Ajnefelt som ny projektledare på fiberavdelningen! Han kommer närmast från Black Box där han arbetat som arbetsledare inom fiber på framför allt serverhallarna i Luleå de senaste 10 åren.

Vad var det som gjorde att du sökte dig hit?

– Jag flyttade till Norrbotten från Stockholm för 10 år sen och har trivts väldigt bra på mitt förra jobb i Luleå, men kände nu att det vore roligt att testa något annat. En bra möjlighet för min personliga utveckling efter många år på min tidigare arbetsplats. Testa nya utmaningar helt enkelt. Vi har haft Comdate inhyrda på mitt tidigare jobb så jag kände till dem sedan innan. Det verkar vara ett bra företag med sunda värderingar med ett härligt och sammansvetsat gäng på fibersidan.

Vad kommer du att jobba med?

– Det blir ett ganska brett grepp om affären och fokus på helhet, kundkontakt, projektering och anbudsförfarande. Jag kommer hantera alltifrån installationer i bostadsområden till infrastrukturprojekt för järnvägen som sträcker sig genom hela övre Norrland tillsammans med min kollega Björn. Vi utgår från Piteå men projekten finns på flera orter i Norrbotten så det blir väl en del resande också.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Trivs ju väldigt bra här i norr med vinter och skidor, och på sommarn blir det en del fiske och jakt och häng med familjen.

– Vi är väldigt glada över denna rekrytering, Martin har helt rätt erfarenhet. Han är lugn och trygg och det är alltid roligt att få anställa en yngre person med mycket driv på denna tjänst, säger Jens Bergman, avdelningschef på Comdate.