fbpx

Välkommen till Comdate

Ola Berglund

Nytt år – ny medarbetare! Vi säger varmt välkommen till Ola Berglund, ny säljare på IT-avdelningen. 

Ola har en gedigen erfarenhet av kundkontakt där försäljning och affärsrelationer med kunder alltid varit det centrala. Han har bland annat jobbat som försäljningschef på Telia, försäljning på TV4 och IT-företaget Mirror och nu senast som medierådgivare på Norrmedia.

– Jag känner mig väldigt positivt inställd till Comdate. Upplever det som ett vänligt företag med fin personalpolitik och tajta arbetsgrupper och trots att det är ett relativt litet företag finns det stora möjligheter för den som vill utvecklas. Jag tycker att mitt yrke är bland det roligaste man kan göra. Jag får träffa massor av människor men framförallt får jag hjälpa företag att hitta lösningar som gör personalens vardag lättare, oavsett om det gäller mobiltelefoner eller kampanjplanering. Det är alltid roligt att göra något nytt, lära sig nya produkter och lösningar även om det är ganska komplicerade saker. 

Sedan tidigt 90-tal har Comdate erbjudit helhetslösningar för företag och organisationer inom larminstallationer & säkerhet, telefoni, IT-kommunikation, nätverk samt server & datalagring främst i hela norr- och västerbotten.

Den allra närmaste tiden kommer jag presentera mig för befintliga kunder (och besöka dem när det är möjligt igen) samt bygga upp mina kunskaper inom olika IT-lösningar. Tack och lov är jag omgiven av ett mycket kompetent gäng som kan allt inom IT.  

– Vi är mycket glada att Ola ville börja hos oss! Han är en positiv person med härlig humor och rätt inställning. Efter sin långa erfarenhet inom säljyrket vi har fullt förtroende för honom, säger Jens Bergman avdelningschef för WIFI & IT-säkerhet.