fbpx

Vi söker en erfaren

Nätverkskonsult till Piteå

Vi söker framför allt en erfaren nätverkskonsult, men vill även hitta dig som är intresserad av att lära dig yrket. De personer vi söker är intresserade och villiga att utvecklas.

ComDaTe erbjuder spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö med bra möjlighet till utveckling. Vi behöver dig som är välbalanserad mellan det tekniska och det sociala. Eftersom det kan vara tvära kast mellan våra uppdrag så behöver du vara positiv och tycka om förändringar. Viktigt är också att du är en person som passar bra i gruppen, oavsett ålder, kön eller etnicitet. Du blir anställd i en koncern med framtidstro och korta beslutssteg.

Arbetsuppgifter
Som nätverkskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att fokusera på:

  • Att installera och implementera nätverksinfrastruktur, säkerhetslösningar och kommunikationsprodukter hos kund
  • Felsökning, telefonsupport och problemlösning
  • Konfigurering av nätverk
  • Arbeta med brandväggar och WiFi och switchar
  • Att vara tillgänglig och lösningsorienterad gentemot kund
  • Arbete med server & lagring kan också komma att bli aktuellt

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT/Nätverk och minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande roll/arbetsuppgifter. Med det menar vi att du har grundläggande kunskaper inom IT- och nätverkslösningar. Vi lägger stor vikt i att du har viljan att lära dig mera och kan ta ett eget ansvar.

För jobbet krävs också goda kunskaper i svenska, engelska samt B-körkort.

Meriterande:

  • Fortinets certifieringar, (NSE).
  • KY/YH-utbildning inom IT/data/nätverk

Vi är guldpartner till säkerhetsföretaget Fortinet och erbjuder därför ett utbildningsprogram där du certifieras för Fortinets produktutbud.

Vad ComDaTe kan erbjuda dig
Vår tanke är att du kommer att fasas in i ditt eget ansvarsområde där du på ett fritt sätt löser dina egna arbetsuppgifter, men att du också kommer att ha delansvar i dina kollegors områden då vi är ett litet team. Du kommer att ingå i vår teknikgrupp där vi tillsammans är delaktiga och engagerade i våra arbetsmetoder och vår utveckling. Ingen dag är lik den andra, du kan ha en uppgift på morgonen och en annan på eftermiddagen. Vi uppmuntrar egna förslag till utveckling och förbättring och att det ska finnas utrymme för egna ideér. Hos oss behöver du inte kunna allt men du har ett starkt driv och vill jobba i en organisation som oss.

Villkor
Omfattning: Heltid, beredskap kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Ansökan: Skickas till jens.bergman@comdate.se

Kontaktperson:
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jens Bergman, 0911-23 23 37, jens.bergman@comdate.se

Varmt välkommen med din ansökan. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra gäng som har roligt både under och utanför arbetstid!

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Om Comdate
Comdate är ett familjeägt teknikbolag som skapar effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt lås,- larm,- och säkerhetslösningar. Vi har funnits sedan 1991 och ingår i Nelab-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa, säkra och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov. Vi verkar rikstäckande.