fbpx

Vi söker flera erfarna

FIBERTEKNIKER

Vill du bli en del av ett team med hög kompetens, där arbetsdagarna är omväxlande och du får stor inverkan på ditt arbete? Då ska du söka dig hit. Vi har många stora projekt som löper över lång tid vilket gör att vi är i stort behov av personer som vill vara med och utvecklas i vår framtida organisation. 

Vi söker nu en eller flera självgående fibertekniker med några års erfarenhet av yrket.

Om tjänsten
Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför arbetsuppgifter som fastighetsinstallation, fibersvetsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning, dokumentation mm. Det är ett varierande arbete där du vissa dagar arbetar utomhus och vissa dagar sitter inne i bilen och svetsar fiber. Du har daglig kontakt med projektledare, kollegor och kunder.

Vem är du?
Som person är du utåtriktad och positiv och du trivs med att jobba både enskilt och tillsammans med andra. Du har jobbat som fibertekniker några år och är självgående.

Krav:
B-körkort
Kunna arbeta på annan ort
Några års erfarenhet

Meriterande om du är/har:
Certifierad inom Robust Fiber
Certifierad Fibertekniker (CFT)
SOS-PL Utbildning
BE-Körkort

Vad vi kan erbjuda dig
Comdate är ett stabilt företag med siktet inställt på framtiden. Vårt arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Här erbjuder vi dig en positiv arbetsplats med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling. Du kommer ha frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor kommer ni ha ett roligt och utvecklande jobb.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Piteå (resor förekommer)

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta Mattias Lidström 070-670 41 10, mattias.lidstrom@comdate.se.

Ansökan
Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till jens.bergman@comdate.se.

Obs! Urval sker löpande och tillsättning sker direkt vi hittar rätt person(er), så vänta inte med din ansökan om du är intresserad. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Välkommen!

Om Comdate
ComDaTe är en erfaren aktör inom installation och service av larm, fiber, övervakning och IT-kommunikation. Vi verkar rikstäckande med wifi, fiber, nätverk, server & lagring, IT-säkerhet och larmsystem. Huvudkontoret ligger i Piteå och vi ingår i Nelab-koncernen med Nelab Invest AB som moderbolag. Bolagen verkar inom 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter 250+ mkr. På Comdates kontor i Piteå och Luleå arbetar idag ca 50 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.