fbpx

Vi söker en

senior IT-konsult

I samband med att våra uppdrag ökar behöver vi växa med ytterligare en seniorkonsult i Piteå.

Arbetsbeskrivning
I rollen som senior IT-konsult på Comdate arbetar du med olika uppdrag hos våra kunder och deras IT-miljöer. Du får även möjlighet att utveckla befintliga kunder och skapa nya kundrelationer samt ha full kontroll på de olika projekten från förfrågan till leverans och du förväntas upprätthålla och utveckla våra befintliga kunder och samarbetspartners. 

Du har stora möjligheter att påverka arbetet.

Vad krävs
För att klara jobbet tror vi att du har minst fem års arbetslivserfarenhet från IT-branschen och har jobbat med installation, felsökning, drift och underhåll av Windows server miljöer. Du har förståelse för systemintegration och det är meriterande om du är certifierad på marknadsledande produkter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom följande områden:

Microsoft Windows Server 2012-2019
Microsoft Exchange Server
Microsoft SQL-server
Microsoft Office 365
Windows 7/8/10
Microsoft Office

Meriterande men inget krav:

Server virtualisering (VMware och HyperV)
SAN-lösningar
Brandväggar (t ex. Fortigate)
Backupsystem (t ex. Veeam)

Vi söker dig som:

  • är serviceinriktad – du prioriterar kundnöjdhet och kan på eget initiativ lösa kundens problem
  • är resultatorienterad – du arbetar uthålligt och anpassar dig för att hantera svårigheter och uppnå mål
  • är en problemlösare – du analyserar situationer och kan identifiera effektiva lösningar och åtgärder
  • är kommunikativ – du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt
  • har ett personligt intresse för teknik och är nyfiken på att lära dig nya saker
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med ett glatt gäng som gillar att ha roligt på jobbet. Vi är inte som de stora bolagen som har lite svårt att gå utanför ramarna. Du kommer till ett företag som funnits i branschen sedan 1990 och där långsiktighet är ett av våra viktigaste ledord. Det är unikt att ett IT-företag levt så länge och vi är helt övertygade om att framgången och utvecklingen beror på våra duktiga medarbetare samt att vi har ägare som tror på oss.

Villkor/Ansökan

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Ort: Piteå
Urval: Sker löpande
Sista ansökning: 31/3 2021

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jens Bergman, 0911-23 23 37, jens.bergman@comdate.se.

Din ansökan vill vi ha via e-post till jens.bergman@comdate.se.

Vi jobbar för ökad jämställdhet och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med brandlarm, larminstallationer, IT-kommunikation, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer. Moderbolaget är Nelab Invest AB, en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Huvudkontoret finns i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter ca 250+ mkr.