fbpx

FRIDA EKMAN

Ny kundansvarig på IT-avdelningen

Vi säger varmt välkommen till Frida Ekman –  som ny kundansvarig på Comdate!
Frida har en gedigen erfarenhet av kundkontakt där försäljning och affärsrelationer med kunder alltid varit det centrala. Närmast kommer hon från Telia med rollen som Account manager.

– Jag känner mig väldigt positivt inställd till att Comdate är ett relativt litet företag med stora möjligheter. Det är ett unikt IT-företag som öppnar upp för stora möjligheter till personlig utveckling hos oss medarbetare.

Sedan tidigt 90-tal har Comdate erbjudit helhetslösningar för företag och organisationer inom larminstallationer & säkerhet, telefoni, IT-kommunikation, nätverk samt server & datalagring främst i hela norr- och västerbotten.

I rollen som kundansvarig kommer Frida primärt arbeta med befintliga och nya kunder och hjälpa dom att hitta rätt lösningar för just deras behov, främst inom våra IT-tjänster. Hon kommer även ansvara för olika projekt från förfrågan till leverans. Utöver att driva nya säljinitiativ ska Frida också implementera nya försäljningskampanjer som en del i Comdates arbete och närvaro i en ständigt föränderlig digital värld. Hon kommer att finnas tillgänglig med vårt erbjudande inom hela Sverige. 

– Det är jätteroligt att ha anställt Frida, hela rekryteringsprocessen har gått väldigt snabbt och det har känts rätt hela tiden. Frida är en positiv person med rätt inställning till kundkontakter. Att anställa en säljare i dessa tider kan tyckas konstigt, men vi är ett offensivt företag och har stor tilltro till framtiden. Med Frida på plats så ska vi ta allt större marknadsandelar, säger Jens Bergman avdelningschef för WIFI & IT-säkerhet. 

Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter ca 250+ mkr. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med brandlarm, larminstallationer, IT-kommunikation, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.