fbpx

Peter Holmkvist

Ny avdelningschef på Larm i Luleå

Sedan tidigt 90-tal har Comdate erbjudit helhetslösningar för företag och organisationer inom larminstallationer & säkerhet, telefoni, IT-kommunikation, nätverk samt server & datalagring i hela norr- och västerbotten.

Huvudkontoret finns i Piteå och filialen i Luleå har funnits sedan 2015. I Luleå jobbar vi med säkerhet, där installation, drift och support av inbrottslarm, brandlarm, kamerabevakning och passersystem är vår huvudsakliga verksamhet.

Som en del i vår affärsutveckling och mål för verksamheten välkomnar vi nu Peter Holmkvist som ny avdelningschef för Larm & Säkerhet i Luleå. 

Peter har lång erfarenhet av larm i alla dess former, bland annat som projektledare och avdelningschef inom olika företag dels inom larm och säkerhet men även arbetat med tekniska hjälpmedel och trygghetslarm för äldreboenden i stora delar av Sverige under många år. Närmast kommer han från projektledarrollen på ett annat företag i branschen.

Välkommen till Comdate Peter! Hur ser du på din nya roll?

– Tack! Det som slog mig när jag gjorde lite efterforskningar var entreprenörsandan och viljan att komma framåt. Den finns tydligt både i företaget och koncernen. Så för mig som älskar förändring och förändringsarbete kändes det väldigt lockande eftersom det direkt finns saker att jobba med och att det uppmuntras från ledningshåll. 

Jag gillar även att det finns muskler i företaget och att vi är diversifierade. Vi kan hjälpa till med mycket mer än larm och säkerhet. På Comdate finns kompetens inom flera områden och vi behöver bara bli bättre på att berätta det. Jag gillar även utmaningen i att nästa jobb ska göras bättre än det förra.

Vad är det fokus på närmaste tiden?

– Inledningsvis kommer det handla mycket om relationsskapande, våra kunder och synligheten i länet. Vi gillar affärer och tycker om att skapa långsiktiga relationer. Själv är jag väldigt serviceminded och vill att kunder ringer oss oavsett vad man behöver hjälp med. Inom koncernen har vi ännu större möjligheter för våra kunder, eftersom vi har tjänster som IT-kommunikation, molnlagring, fiberinstallationer, hissinstallationer, vitvaruservice och förstås ett stort gäng med elektriker, vilket jag ser som en stor styrka!

Och från Comdates sida är vi väldigt glada. Peter har ett grymt driv och en erfarenhet som är svår att hitta i denna bransch. Vi har som mål att bli Norrbottens mest efterfrågade samarbetspartner inom Larm & Säkerhet och då gäller det att vi har branschens bästa ledare, säljare och tekniker.

Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter ca 250+ mkr. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med brandlarm, larminstallationer, IT-kommunikation, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.