Till avdelningen Nätverk & IT söker vi en

Teknisk säljare

Comdate har skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet sedan början av 90-talet. Nu söker vi en teknisk säljare till vår avdelning för nätverk och IT.

Arbetsbeskrivning
I rollen som teknisk säljare kommer du primärt arbeta med att sälja ComDaTe’s lösningar som främst består av datanätverk samt server och lagring. Du får även möjlighet att utveckla befintliga kunder och skapa nya kundrelationer samt ha full kontroll på de olika projekten från förfrågan till leverans. Du ansvarar även för att implementera försäljningskampanjer och driva nya säljinitiativ. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med ett glatt gäng som gillar att ha roligt på jobbet. Du kan känna dig trygg för att vi har en väldigt hög teknisk kompetens och är vana att lösa kunders problem. Vi är inte som de stora bolagen som har lite svårt att gå utanför ramarna. Vi kommer att hjälpa dig med att nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Du kommer till ett företag som funnits i branschen sedan 1990 och där långsiktighet är ett av våra viktigaste ledord. Det är unikt att ett IT-företag levt så länge och vi är helt övertygade om att framgången och utvecklingen beror på våra duktiga medarbetare samt att vi har ägare som tror på oss.

Vi söker dig som
är en kreativ problemlösare som kommer göra sitt bästa för att lösa kundernas utmaningar. Du är förtroendeingivande, gillar att träffa människor, skapa relationer och vill se till att ComDate är i framkant i en ständigt föränderlig digital värld. Vidare har du en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning, är resultatorienterad och beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet av B2B försäljning och affärsutveckling. Har du erfarenhet av WiFi, brandväggar, switchar, nätverk, servrar, lagring – ja allt inom IT-lösningar helt enkelt, så det ett stort plus!

Utifrån vilja, erfarenhet och kunskap så finns det möjligheter till ett utökat ansvar inom affärsområdetVi värderar dina personliga egenskaper högt och att du passar in i gruppen. Vi jobbar även för ökad jämställdhet och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Villkor/Ansökan
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Ort: Piteå
Urval: Sker löpande
Sista ansökning: 11/10 2020

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jens Bergman, 0911-23 23 37, jens.bergman@comdate.se.
Din ansökan vill vi ha via epost till jens.bergman@comdate.se.

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsten blir tillsatt kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Om Comdate
Comdate är ett familjeägt teknikbolag som skapar effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, trådlöst nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i Nelab-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa, säkra och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov. Vi verkar rikstäckande.