Vi söker en diven avdelningschef till

LARMAVDELNINGEN I LULEÅ

Comdate fortsätter satsa och söker nu en avdelningschef till vår larmavdelning i Luleå.

Är du en driven ledare och lagspelare som vill vara med och ta ComDaTe Larm till nästa nivå i Luleå? Har du ett brett nätverk, tekniskt intresserad och erfarenhet från branschen eller inom installation? Vet du vad som krävs för att personalen ska leverera och trivas, samt är en fena på att skapa långsiktiga affärsrelationer?

ComDaTe erbjuder spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö och möjlighet till utveckling. Vi tillhör norra Sveriges ledande leverantörer av larm och säkerhetslösningar samt IT-kommunikation. Vår larmavdelning levererar kompletta lösningar avseende brandlarm, inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem mm. Efterfrågan ökar konstant och vår ambition är att utvecklas och expandera. Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i NELAB-koncernen med anor från 40-talet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att jobba med:

• Arbetsledning
• Anbudsarbete
• Projektledning
• Marknadsaktiviteter
• Uppföljning

Vi söker dig som
• Trivs med att arbeta i en kreativ omgivning, med både ansvar och befogenheter
• Har erfarenhet av larm- och säkerhetslösningar eller liknande installationer
• Gillar personliga kontakter och att göra affärer
• Antingen redan är chef eller projektledare/säljare som vill ta nästa steg

Innehav av B-körkort då resor förekommer inom tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan så SÖK NU, urval sker löpande!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ORT: Luleå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-07-30
KONTAKT: Maria Lundgren, Ghost Competence

Information om tjänsten
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Comdate och Ghost Competence där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Comdate.

All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence. Sök tjänsten genom att gå in på denna länk och följ stegen som står angivna. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lundgren, maria@ghostcompetence.se070-665 43 23.

Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.