Är du vår nästa

FIBERTEKNIKER?

Comdate har skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet sedan början av 90-talet. Vi har en fortsatt hög orderingång och söker därför fler personer som vill vara med och utvecklas i vår framtida organisation. Vi söker både erfarna fibertekniker och personer som är intresserade av att lära sig yrket.

Om tjänsten

Vi söker dig som med relevant yrkesutbildning eller vana av kabel- och installationsarbete med fiber och koppar. Vill du bli en del av ett team med hög kompetens, där arbetsdagarna är omväxlande och du får stor inverkan på ditt arbete? Då har vi tjänsten för dig. 

Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför arbetsuppgifter som fastighetsinstallation, fibersvetsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning, dokumentation mm. Som fibertekniker arbetar du i våra projekt som kan vara förlagda på olika orter. Vi täcker ett stort arbetsområde med återkommande kunder.  

Du har daglig kontakt med projektledare, kollegor och kunder. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt att du har viljan att lära dig mera och kan ta ett eget ansvar. Som person är du utåtriktad och positiv och du trivs med att jobba både enskilt och tillsammans med andra.

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med ett glatt gäng som gillar att ha roligt på jobbet. Du kan känna dig trygg för att vi har en väldigt hög teknisk kompetens och är vana att lösa kunders problem. Vi är inte som de stora bolagen som har lite svårt att gå utanför ramarna.

Du kommer till ett tryggt företag som funnits i branschen sedan 1990 och där långsiktighet är ett av våra viktigaste ledord. Det är unikt att ett IT-företag levt så länge och vi är helt övertygade om att framgången och utvecklingen beror på våra duktiga medarbetare samt att vi har ägare som tror på oss. Comdate innehar företagscertifikatet Anläggning för Robust Fiber och vi utbildar alla våra tekniker inom Robust Fiber för att säkerställa kvaliteten på våra leveranser.

Krav

  • B-körkort
  • Kunna arbeta på annan ort

Meriterande om du är/har:

  • Certifierad inom Robust Fiber
  • Certifierad Fibertekniker (CFT)
  • SOS-PL Utbildning
  • BE-Körkort

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jens Bergman 070-316 83 00, jens.bergman@comdate.se

Fakta
Start: Omgående
Anställningsform: Tillsvidare eller enligt ö.k beroende på tjänsten du söker
Lön: Månadslön enligt ö.k
Placeringsort: Piteå
Sista ansökningsdatum: 14/6 2020

Ansökan
Vi vill ha din ansökan per e-post till jens.bergman@comdate.se. Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Comdate
Comdate är ett familjeägt teknikföretag som skapar effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i Nelab-koncernen med ca 150 anställda och en årlig omsättning på 200 mkr. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa, säkra och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov. Vi verkar rikstäckande.