VI SÖKER ERFAREN

LARMTEKNIKER I PITEÅ

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa fler erfarna larmtekniker till avdelningen i Piteå. På Comdate erbjuder vi spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling. Som larmtekniker kommer du huvudsakligen arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem såsom brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem, samt utföra service på befintliga system.

Vi söker dig som har erfarenhet från larmbranschen, har en hög servicekänsla, är kundorienterad och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder. Vi arbetar med svagström, vilket innebär att du inte behöver vara behörig elektriker för att söka tjänsten.

Vad krävs?

  • Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
  • B-Körkort

Ansökan
Tjänsten är på heltid och utgår från Piteå.

Vi vill ha din ansökan senast 9/2 via e-post till leif.sandstrom@comdate.se. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Leif Sandström, 0911-23 23 38.

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. En förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Varmt välkommen till Comdate. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra gäng som har roligt både under och utanför arbetstid!

Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.