VI SÖKER SÄLJANDE CHEF TILL

TEKNIKAVDELNINGEN

Gillar du att leda och samtidigt göra affärer? Gillar du teknik och vill driva Comdates tekniksida framåt? Just nu söker vi en säljande chef till vår teknikavdelning som vill vara med på vår resa framåt.

Information om tjänsten
I rollen som säljande chef kommer du primärt arbeta med att sälja Comdates lösningar som består av switchar, brandväggar, wifi med närliggande produkter, samt våra tjänster inom server & lagring. En stor del av tjänsten innebär sälj men så klart även vara ledare för teknikerna och driva och utveckla tekniksidan framåt.

Dina arbetsuppgifter
Ditt team är produktspecialister vilket innebär att vara rådgivare för att utveckla våra kunders affärer inom respektive sortimentsområde. Du sätter den strategiska planen och driver affärsutveckling i syfte att möta och överträffa våra kunders förväntningar och framtida behov, och genom det bli en säljande rådgivare i värdsklass med fokus på lönsamma affärer.

Vi söker dig som
är en kreativ problemlösare som kommer göra sitt bästa för att lösa utmaningar. Du gillar att träffa människor, skapa relationer och du ser till att Comdate är i framkant i en ständigt föränderlig digital värld.

– är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
– gärna haft en ledande roll i liknande bransch
– är tävlingsinriktad och resultatorienterad

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och att du passar in i gruppen. Vi jobbar även för ökad jämställdhet och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder:
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med ett glatt gäng som gillar att ha roligt på jobbet. Du kan känna dig trygg för att vi har en väldigt hög teknisk kompetens och är vana att lösa kunders problem. Vi är inte som de stora bolagen som har lite svårt att gå utanför ramarna. Vi kommer att hjälpa dig med att nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Du kommer till ett företag som funnits i branschen sedan 1990 och där vi jobbar med långsiktighet. Det är unikt att ett IT-företag levt så länge och vi är helt övertygade om att framgången och utvecklingen beror på våra duktiga medarbetare samt att vi har ägare som tror på oss.

Ansökan
Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direktanställd av oss. All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Piteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2020-01-12
KONTAKT: Maria Lundgren, Ghost Competence

Sök tjänsten genom att besöka Ghost Competences hemsida, här.