fbpx

FÖRETAGSFRUKOST & RUNDVANDRING HOS

DATACENTRET HYDRO66

Igår hade vi den allra första företagsfrukosten och rundvandringen hos vår samarbetspartner Hydro66 i Boden. Magnus Nilsson och Fredrik Kallioniemi från Hydro66 berättade bland annat om datacentrets etablering i regionen, vilka planer som finns för framtiden samt hur driften av datacentret fungerar för många intresserade besökare. Från Comdates sida berättade Anders Lundgren och Jens Bergman om vårt relativt nya affärsområde Server & Lagring. Många av våra kunder har sökt efter snabba och enkla lösningar inom molntjänster, backup och fördelarna med att dela lagringsytor med andra företag, såkallad Colocation. Något vi nu kan erbjuda tack vare samarbetet med Hydro66.

Magnus-Nilsson-Hydro66jens-bergman-anders-lundgren-comdate-hydro66Anders-lundgren-comdate-presentation-hydro66säkerhet är i fokus hos Hydro66
Magnus Nilsson från Hydro66 berättar om hur datacentret är uppbyggt och om den rigorösa säkerheten som omsluter ett datacenter.magnus-nilsson-hydro66-berättar-om-säkerheten-i-ett-datacenteranders-lundgren-och-olov-larsgren-comdateAnders Lundgren och Olov Larsgren, Comdate, bredvid ett ”rack” där kunder lagrar sin data.olov-larsgren-anders-lundgren-sara-grundström-jens-bergman-magnus-nilsson-comdate-hydro66
På bilden: Olov Larsgren, Anders Lundgren & Jens Bergman, Comdate. Sara Grundström & Magnus Nilsson, Hydro66.

Tillsammans med Hydro66 vill vi passa på att rikta ett stort tack till er som kom igår! Och för er som inte hade möjlighet siktar vi på att genomföra fler event på regelbunden basis. Håll utkik i våra sociala kanaler för nästa tillfälle!

Har ni frågor om våra colocation-tjänster, backup eller annat som rör datalagring så hjälper Anders & Olov gärna till. Här hittar ni deras kontaktuppgifter.