fbpx

KAN DATACENTER OCH MOLNTJÄNSTER VARA LÖSNINGEN FÖR DITT

FÖRETAG?

Nu bjuder vi in företag och beslutsfattare till en exklusiv morgon hos vår samarbetspartner Hydro66 i Boden.

Eftersom nya lagar ständigt tillkommer och efterfrågan på nya lösningar som kan hantera dagens datatillväxt ökar, så finns det skäl att skapa sig förståelse hur molntjänster fungerar samt vikten av var och hur ert data lagras.

Morgonen kommer att handla om hur colocation hjälper till att skapa en trygg, skalbar och effektiv IT-infrastruktur samt hur man skyddar sin IT-miljö mot avbrott och dataförluster, samtidigt som man är snabbfotad och kan ändra kostymen efter behov.

Efter frukosten avslutar vi med en guidad rundvandring av Hydro66 datacenter.

Datum: Torsdag 24 Oktober
Tid: 08.00-10.30
Plats: Hydro66 datacenter, Hydrogränd 2, Boden (Vid många bokningar håller vi till i Boden Business center) 

PROGRAM

08.00 – Registrering och Frukost
08.30 – Välkommen och inledning
08.40 – Hydro66 presenterar colocation
09.10 – Comdate presenterar DC Partner och molntjänster
09.50 – Visning av Datacentret

OBS! Platserna är begränsade, sista anmälningsdag är söndag 20 oktober.

LÄNK TILL ANMÄLAN

 

Om Hydro66
Hydro66 prisbelönta datacenter i Boden erbjuder colocation särskilt anpassat för molntjänster och HPC-kluster. Anläggningen drivs av 100% förnybar vattenkraft och är ett av världens mest effektiva datacenter, samt certifierad enligt ISO27001. Hydro66 erbjuder allt från enskilda rack i hallar med egen design – PUE 1.07 – till speciellt anpassade hallar för specifika kunder med stora behov. Anläggningen i Boden ligger i hjärtat av världens stabilaste elnät och erbjuder marknadsledande kommunikationstjänster.

Läs mer om vårt samarbete här.