Vi BEHÖVER UTÖKA STYRKAN I LULEÅ MED EN ELLER FLERA

Larmtekniker

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar så behöver vi anställa fler erfarna larmtekniker. På Comdate erbjuder vi spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling. Tjänsten utgår från Luleå och du kommer i huvudsak att arbeta med:

Installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.

Vad krävs?

  • Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
  • B-Körkort

En förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan per e-post till leif.sandstrom@comdate.se. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Leif Sandström, 0911-23 23 38.

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Varmt välkommen med din ansökan. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra gäng som har roligt både under och utanför arbetstid!

Om Comdate
Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.