Comdate Access söker nätverkskonsulter till

Malmöregionen

Vi ser ett stort behov av arbetskraft inom nätverkssektionen de kommande åren och söker nu en eller flera nätverkskonsulter till Malmö och/eller Lund. Vi söker framförallt erfarna nätverkskonsulter, men vill även hitta dig som är intresserad av att lära dig yrket. De personer vi söker är intresserade och villiga att utvecklas.

ComDaTe Access AB erbjuder spännande arbetsuppgifter med bra möjlighet till utveckling. Vi behöver dig som är välbalanserad mellan det tekniska och det sociala. Eftersom det kan vara tvära kast mellan våra uppdrag så behöver du vara positiv och tycka om förändringar. Du blir anställd i en koncern med framtidstro och korta beslutssteg.

Arbetsuppgifter
Som nätverkskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  •     Att installera och implementera nätverksinfrastruktur, säkerhetslösningar och kommunikationsprodukter hos kund
  •     Felsökning, viss telefonsupport och problemlösning
  •     Konfigurering av nätverk
  •     Arbete med brandväggar och WiFi
  •     Att vara tillgänglig och lösningsorienterad gentemot kund
  •     Arbete med server & lagring kan också komma att bli aktuellt

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT/Nätverk och minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande roll/arbetsuppgifter. Med det menar vi att du har grundläggande kunskaper inom IT- och nätverkslösningar. Vi lägger stor vikt i att du har viljan att lära dig mera och kan ta ett eget ansvar. För jobbet krävs också goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

Meriterande:
Fortinets certifieringar, (NSE).
Huawei
Cisco
DrayTek
KY/YH-utbildning inom IT/data/nätverk

Vi är guldpartner till säkerhetsföretaget Fortinet.

Vad ComDaTe kan erbjuda dig
Vår tanke är att du kommer att fasas in i ditt eget ansvarsområde där du på ett fritt sätt löser dina egna arbetsuppgifter, då vi är ett litet team i Skåneregionen. Arbetet är självständigt då övriga tekniker sitter på annan ort. Du kommer att vara delaktiga och engagerade i våra arbetsmetoder och vår utveckling. Ingen dag är lik den andra, du kan ha en uppgift på morgonen och en annan på eftermiddagen. Vi uppmuntrar egna förslag till utveckling och förbättring och att det ska finnas utrymme för egna ideér. Hos oss behöver du inte kunna allt men du har ett starkt driv och vill jobba i en organisation som vår.

Om företaget
Comdate Access AB är ett bolag inom Nelab Invest-koncernen med huvudkontor i Piteå. Nelab Invest AB är moderbolaget till en privatägd koncern med 70-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 150 anställda och omsätter 200+ mkr. På ComDaTe och ComDaTe Access har vi skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering, drift samt larm och säkerhet sedan 1991. Comdate/Comdate Access AB är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa, säkra och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov. Vi verkar rikstäckande.

Villkor
Omfattning: Heltid, beredskap kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson: Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Alexander Brändefors, 010-177 11 00, ab@comdate.se

Ansökan skickas till access@comdate.se

För mer info om Comdate Access: www.comdateaccess.se

Varmt välkommen med din ansökan. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra företag.

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.