Vi söker en nyckelperson till

IT-avdelningen

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi en säljare till vår IT-avdelning som vill vara med på vår resa framåt.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer du primärt arbeta med att sälja ComDate’s lösningar som består av Server & Lagring samt datanätverk. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer. 

Din profil
Vi letar efter en kreativ problemlösare som kommer göra sitt bästa för att lösa kundernas utmaningar. Du gillar att träffa människor, skapa relationer och du ser till att ComDaTe är i framkant i en ständigt föränderlig digital värld.

Vi vill gärna att du:

  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer 
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning 
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med

 Vi värderar dina personliga egenskaper högt och att du passar in i gruppen. Vi jobbar även för ökad jämställdhet och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden. Vi söker människor helt enkelt.

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med ett glatt gäng som gillar att ha roligt på jobbet. Du kan känna dig trygg för att vi har en väldigt hög teknisk kompetens och är vana att lösa kunders problem. Vi är inte som de stora bolagen som har lite svårt att gå utanför ramarna. Vi kommer att hjälpa dig med att nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Du kommer till ett företag som funnits i branschen sedan 1990 och där vi jobbar med långsiktighet. Det är unikt att ett IT-företag levt så länge och vi är helt övertygade om att framgången och utvecklingen beror på våra duktiga medarbetare samt att vi har ägare som tror på oss. Idag är vi 24 personer på avdelningen för IT-kommunikation, varav en säljare och sex konsulter. Och fler ska vi bli!

Om ComDate
Comdate är ett familjeägt teknikbolag som skapar effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Företaget har funnits sedan 1991 och ingår i Nelab-koncernen med anor från 1940-talet. Comdate är idag ett självklart val för kunder som söker innovativa, säkra och kostnadsmedvetna lösningar för sina kommunikationsbehov. Vi verkar rikstäckande.

Villkor
Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Piteå eller Luleå

Kontaktperson
För frågor om tjänsten kontakta Jens Bergman på telefon 070-31 68 300 eller jens.bergman@comdate.se. Ansök snarast då urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan. När anställningsprocessen är över så är vi säker på att du kommer att trivas i ett bra gäng som har roligt både under och utanför arbetstid!

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från hemsidan.