Jobba som

brandlarmstekniker

På Comdate erbjuder vi spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling. Vi söker dig som i nuläget arbetar som brandlarmstekniker.

Tjänsten utgår från Piteå och du kommer i huvudsak att arbeta med:
Installationer och driftsättning av brandlarm.

Vad krävs?

  • Godkända utgångsbetyg från gymnasium (el, teknik, energi eller motsvarande)
  • B-Körkort
  • Positiv & glatt humör

En förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande via den obligatoriska kontrollen hos Rikspolisstyrelsen.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Leif Sandström, 0911-23 23 38.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan per e-post till leif.sandstrom@comdate.se.

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuell befintlig arbetsgivare. Om tjänsten blir tillsatt kommer annonsen att tas bort från hemsidan.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Comdate Larm.
Sedan 1995 har Comdate arbetat för att minska risker och bygga trygghet. Vi erbjuder helhetslösningar för företag och organisationer inom säkerhet. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag där människor vistas, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Vi finns med hela vägen från offert- och projekteringsstadiet till färdiga och godkända anläggningar. I vårt sortimentet finns allt från avancerade anläggningar i larmklass 1 & 2 till mindre systemlösningar.

I dagsläget har vi kontor i Piteå och Luleå och har 19 medarbetare.