fbpx

Grattis Kalle till Nelab & Comdates nyinrättade

stipendie

Idag har vi delat ut det allra första stipendiet till en elev på Strömbackaskolans elutbildning!

Vår bransch som så många andra, står inför en stor utmaning med att klara kompetensförsörjningen med duktig och välutbildad personal. Med stipendiet vill vi uppmärksamma framtiden i installationsbranschen som verkligen är en framtidsbransch. Vi vill skapa intresse för branschen och premiera högt studieresultat i kombination med ett antal uppvisade egenskaper som ger goda förutsättningar för ett blivande yrkesproffs, oavsett om du är kille eller tjej.

I år gör vi en specialare och delar ut priset till Kalle Österberg i åk 2, för att han under åk 3 ska få göra en studieresa till St Barth och Strömbackaskolans elevbygge.

– Vi är helt övertygade om att yrkesstolthet kommer vara nyckeln till framgång i framtiden, och ser framemot att få dela ut fler stipendier till elever som utmärker sig på det sätt Kalle har gjort, säger Hans Olofsson, VD.

Foto: Frida Enberg, Piteå-Tidningen

Diplom till stipendiaten Kalle