fbpx

Comdate erbjuder hållbar datalagring med nya samarbetspartnern

Hydro66

Comdate väljer Hydro66 för att tillhandahålla säkra datacenterlösningar och molntjänster med ett 100%-igt SLA till sina kunder i Sverige. Comdate är en specialiserad leverantör av IT-nätverk, telefon och mobil, samt larm, säkerhet och övervakning till nationella offentliga och privata kunder. Det nya samarbetet innebär att Hydro66 kommer leverera Colocation Data Center Services till Comdate.

– Genom vårt partnerskap med Hydro66 kan vi ge våra 1500 koncernkunder i Sverige ett stabilt erbjudande som både bygger en stark affär och säkerställer ett hållbart sätt att hantera sin data. Tillsammans med våra tjänster blir det ett komplett paket som blir mycket konkurrenskraftigt, säger Jens Bergman, avdelningschef på Comdate.

Hydro66 och Comdate kommer att arbeta i samverkan där Hydro66 levererar colocationtjänster med 24/7 fysisk säkerhet, garanterad redundans och garantinivåer gällande elförsörjning och kyla. Comdate levererar ett starkt hostingpaket med virtualisering, hårdvara och molntjänster som består av flera attraktiva erbjudanden från backup till Office365.

– Vi är mycket glada över partnerskapet med ytterligare ett respekterat svenskt bolag. Liksom oss är de 100% dedikerade till att hålla högsta standard för datahantering, säkerhet och naturligtvis redundans. Vårt partnerskap ger deras kundbas möjlighet att accelerera sin digitalisering och samtidigt säkerställa en helt grön datalagring, kommenterar Hydro66 VD Anne Graf.

———————————————————

Hydro66 prisbelönta datacenter i Boden erbjuder colocation särskilt anpassat för molntjänster och HPC-kluster. Anläggningen drivs av 100% förnybar vattenkraft och är ett av världens mest effektiva datacenter, samt certifierad enligt ISO27001. Hydro66 erbjuder allt från enskilda rack i hallar med egen design – PUE 1.07 – till speciellt anpassade hallar för specifika kunder med stora behov. Anläggningen i Boden ligger i hjärtat av världens stabilaste elnät och erbjuder marknadsledande kommunikationstjänster.

Om Comdate

Comdate grundades 1990 och är en helhetsleverantör för din IT-Miljö. Vi levererar allt från kabeldragning och installation till färdiga IT-lösningar som skräddarsys efter ditt företags behov. Vi finns i norra Sverige och verkar i hela landet. Våra samarbetspartners har vi valt med stor omsorg, allt för din trygghet och för att kunna ge dig en problemfri vardag. Hos oss finns allt under ett tak vilket gör det både personligare och billigare för dig som slutkund.

 

För ytterligare information, kontakta:
Sara Grundstrom, Hydro66, 0921-48 97 02
sara.grundstrom@hydro66.com
Jens Bergman, Comdate, 0911-23 23 23,  jens.bergman@comdate.se

 

Comdate i samarbete med Hydro66
På bilden: Sara Grundström, Hydro66, Anders Lundgren och Jens Bergman, Comdate