fbpx

Comdate Larm & Säkerhet

utökar & anställer ny säljare i Luleå

Comdate AB startade 1989 i Piteå, och öppnade en filial i Luleå 2015. Här jobbar vi med säkerhet, där inbrottslarm, brandlarm, kamerabevakning och passersystem är vår huvudsakliga verksamhet.

Som en del i vår affärsutveckling och mål för verksamheten i Luleå så välkomnar vi nu Stefan Westerdahl som går in som säljare för Larm & Säkerhet. Stefan har en lång och gedigen bakgrund som tekniker, egenföretagare och kommer närmast från Stanley Security där han jobbat som säljare.

“Att vi har anställt Stefan känns riktigt bra, han är ett tungt namn i säkerhetsbranschen. Hans inhopp i organisationen kommer väldigt lägligt och det kommer innebära att vi nu kan fokusera på rätt saker”, säger Leif Sandström, avdelningschef för Larm & Säkerhet.

Idag består Larm & Säkerhet av ca 9 medarbetare i Luleå, men det långsiktiga målet är att vara ca 15 anställda till och med 2021. Därför söker vi just nu efter både erfarna larmtekniker och den som skulle vilja börja jobba med säkerhet.

“Är man intresserad är det bara att höra av sig eller komma förbi kontoret på Ödlegatan och fråga efter Leif eller Stefan, så tar vi det därifrån. Vi behöver folk och krångligare än så behöver det inte vara” menar Leif.

För mer information om vår verksamhet eller jobb, kontakta:
Stefan Westerdahl, säljare, stefan.westerdahl@comdate.se, 070-232 22 08
Leif Sandström, avd.chef, leif.sandstrom@comdate.se,
070-736 00 34