fbpx

Comdate lanserar ny backuptjänst

för Microsoft Office 365

Som en del av Comdates satsning på området ”Server och Lagring” kan vi nu lansera tjänsten Microsoft Office 365 samt backuptjänsten Veeam Backup för Office 365.

Med den nya backuptjänsten kan vi ta backup på allt våra kunder placerar hos Office 365, e-post i Exchange Online, data i SharePoint Online och OneDrive for Business. På detta sätt skyddas man mot säkerhetshot, virusangrepp och e-post och filer som tas bort av misstag.

-Vi rekommenderar våra kunder att gå över till Office 365 då det finns många fördelar jämfört med andra lösningar. Vi vill framförallt trycka på något som många missar, och som Microsoft rekommenderar i villkoren för tjänsten, vilket är backup av Office 365. Detta är nämligen inget som ingår men något som många förutsätter ska ingå, säger Anders Lundgren, Comdate.

Tjänsterna kan köras i molnet, lokalt hos kunden eller en kombination av allt. Oavsett hur man väljer att lagra så hanteras alla kombinationer av Veeam Backup. Som Microsoft-partner kan vi stå till tjänst med alla Microsofts produkter och tjänster.

Prismodellen är också väldigt enkel, man köper helt enkelt en licens per användare, avslutar Anders.

För ytterligare information och prisuppgift, vänligen kontakta:

Anders Lundgren, ansvarig för server och lagring, 070-55 99 589, anders.lundgren@comdate.se