fbpx

Comdate breddar produktutbudet med bland annat

Molntjänster & datalagring

Som en del i vår affärsutveckling kommer vi under hösten bredda vårt produktutbud med molntjänster och konsultation inom IT och IT-stöd. Därför välkomnar vi Olov Larsgren och Anders Lundgren till teamet på Comdate. Båda kommer närmast från Fortlax och kommer ha det övergripande ansvaret för det nya affärsområdet.

Med rekryteringen av Anders och Olov kan vi nu erbjuda allt från server och datalagring till nätverk och klientdatorer, men även de licenser som behövs till olika miljöer, till exempel antivirus, Officepaket, andra Microsoft-produkter, VMware mm.

Vi känner ett stort förtroende för Olle och Anders, där deras expertis inom både traditionell som virtuell lagring nu gör att vi kan erbjuda våra kunder all typ av hårdvara, vilket är roligt. I och med den nya satsningen kompletterar vi ett område som vi saknat och som våra kunder efterfrågat, säger Jens Bergman, avdelningschef för Wifi & IT-säkerhet.

Under sommaren och hösten kommer vi att publicera våra tjänster allt eftersom de är på plats, missa inte det!

För mer information om tjänsterna, vänligen kontakta:

Jens Bergman, avdelningschef070-316 83 00jens.bergman@comdate.se